torstai 14. elokuuta 2014

KOTONA!

Saapumista kotisatamaan Espoon Haukilahteen juhlittiin asianmukaisesti samppanjalla ja kakulla. Hieman haikea, mutta samalla iloinen olo. Tulipahan tehtyä. Kiitokset myös kaikille blogin lukijoille - ihmeen paljon teitä on ollut!

Laitetaan tänne vielä myöhemmin yhteenvetoa ja tilastotietoa reissusta eri näkökulmista.

5 kommenttia:

 1. Hei Hanna ja Nikke

  Onnittelut kotiinpaluusta ja Karibian kierroksesta. Niitä laiturilla suunnittelijoita on kyllä kovasti, mutta lähtijöitä niukasti.
  Teillä oli leppoisa Itämeren seiluu, Katariinalla hieman vauhdikkaampi. Olemme jo olleet lujasti töissä, Sinikka 3 viikkoa, minä kaksi.

  On ollut nyt jo kovin ikävä St. Johnin ja Crown Bayn Weberi-iltoja. Meillä täällä vanha Itä-Saksan malli on kyllä ollut tulilla (kaksi makkaraa kerralla).

  T. Ilkka ja Sinikka, s/y Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, rauhallisesti ja mukavasti tultiin - ehdittiin käydä uusissa paikoissakin! Leppoisaa näinkin. Nyt sitten muuttoa js asioiden järjestelyä.

   Hankitte nyt vain hyvin varustellusta lähikaupasta sen matka-Weberin niin voitte sitten halutessa lämmittää isommatkin eväät kerralla. Toimii myös pikkujouluissa!

   Poista
 2. Hei, olemme mielenkiinnolla seuranneet blogianne. Hienon reissun olette tehneet! Olemme itse matkalla Kanarian saarille, ja loppu on melko avoinna. Saammeko kysyä, minkä hintaista veneen tuonti laivalla Atlantin yli on? (tuulivie@gmail.com)
  Terveisin Juulia / sy C´est la Vie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitoin sähköpostilla tietoa aiheesta. Tajusin vasta nyt, että mehän ollaan taidettu lyhyesti jopa nähdä teidät - Cuxhavenissa heinäkuussa 2012! Eikös teillä ollut vene siinä kakkoslaiturin päädyssä (kieltopaikalla)?

   Poista
 3. Hei, kiitos sähköpostistanne, vastailinkin juuri. Kyllä, Cuxissa kieltopaikalla 2012 :D tulimme yöllä pimellä joten otimme ensimmäisen vapaan paikan. Olimme veneenhakureissulla La Rochellesta ja sen reissun josdosta taidamme nyt olla tällä reissulla. Mukava seurata, jos jatkatte bloginne pitämistä jatkossakin!

  /Juulia

  VastaaPoista