torstai 4. huhtikuuta 2013

Eka

Tässä se nyt on, blogin ensimmäinen kirjoitus.

Blogi on tarkoitettu ensisijaisesti omaksi iloksi sekä osin myös tuttujen viihdyttämiseksi. Sisältö ei laadullisesti tai miltään muultakaan ulottuvuudeltaan tule varmastikaan olemaan huippublogien luokkaa, mutta keräämme laitaan linkkejä parempiin blogeihin. Lisäksi tarkoituksena on jatkossa kirjoittaa hieman ahkerammin omiakin kuulumisia.

Idea omasta reissublogista oli aika selvä - moni muu reissublogi on ollut meille apuna, joten on vuoromme aika antaa jotain takaisin. Lisäksi tämä on mainio keino pitää omaa pientä muistiota asioista. Oma osansa on myös tiedon jakaminen sukulaisille ja ystäville, missä mennään ja ollaanko kunnossa. Tarkoituksena on myös linkittää tänne sijaintimme seurantatyökalu, eli näkee karttapohjalla missä mennään. Ehkä.

Blogiin tulee kirjoittamaan ehkä 2-6 eri henkilöä, jolloin äidinkielikin saattaa vaihtua muutamaan kertaan, mutta pyrimme silti tasalaatuisuuteen sisällössä. Mahdollisuuksien mukaan laitamme myös kuvia, mutta tämäkin riippuu enemmänkin nettiyhteyksistä kuten muutkin postaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti