maanantai 22. huhtikuuta 2013

Alle 2 kk lähtöön

Suunniteltuun lähtöpäivään on nyt alle 2kk aikaa! Viikoissa laskettuna 8, ja seinälle ripustetussa lähtölaskentakalenterissa ruksaamattomia päiviä on jo huomattavasti vähemmän kuin ruksittuja.

Tekemistä on paljon (miten yllättävää...) ja kevään huonojen/kylmien/sateisten säiden takia valmistelut eivät ole edistyneet ihan toivottuun tahtiin. Pressut saatiin pois vasta eilen, vaikka yleensä ne on otettu maaliskuussa pois. Aina vene on myös saatu vesille vapuksi, mutta nyt ei taida edes satama aueta jäistä siihen mennessä.

Jotain edistystäkin on onneksi tapahtunut: Vielä viikko sitten lapioitiin metriseen hankeen auton mentävä aukko veneen viereen, mutta nyt ei lumesta ole jälkeäkään. Sähkömies on vetänyt piuhoja ja tehnyt laiteasennuksia, pohja on hiottu ja työt vesilinjan nostoa varten ovat käynnissä sekä maalit hankittu pohjan maalausta varten. Ompelukone on surrannut ahkerasti kaikenlaista meripunkista kohteliaisuuslippuihin ja fenderin päällysteisiin. Kodin tyhjennys turhista tavaroista, vaatteista sekä astioista on käynnissä ja asunnossa vallitsee hallittu kaaos: veneelle menossa olevat laitteet ja tarvikkeet pitkin seinustoja pinoissa ja muuttolaatikot pönöttävät keskellä olohuonetta.

Viimeiset kuukaudet, viikot ja päivät tulevat olemaan työn täytteisiä ja stressaavia, mutta joka hetki vie kuitenkin kohti lähtöä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti